Incassobureau in het buitenland

Incassobureau in het buitenland inschakelen? Word je gek van die openstaande facturen die maar niet betaald worden? Debiteuren in het buitenland kunnen extra lastig zijn, want je hebt te maken met een andere cultuur, andere taal en wetgeving. Dan nog maar niet te spreken met de afwijkende betalings gewoontes.

Natuurlijk de risico’s hierdoor groter dan bij debiteuren in eigen land, maar dat moet je natuurlijk niet dwarszitten om in het buitenland zaken blijven te doen. Het kan dan ook niet erg zijn om in contact te komen met een bedrijf die kennis heeft over incasseren in het buitenland.

Kies voor Invorderingsbedrijf B.V.

Door hun jarenlange internationale ervaring in incassozaken zijn ze in staat voor elk land de meest geschikte incassoprocedure te selecteren. Ze werken ook samen met een incassopartner of advocaat uit het buitenland, terwijl jij het aanspreekpunt bij Invorderingsbedrijf behoudt.

Zo heb je altijd contact met een vaste behandelaar die de voortgang van de incassoprocedure bewaakt. Ze nemen de eventuele taalbarrière weg en zorgen ervoor dat jouw incasso-opdracht in het buitenland zeer serieus uitgevoerd wordt.

Dus waar wacht je nog op? Waar andere incassobureaus stoppen bij de grens, beschikken wij over een wereldwijd incasso netwerk. Heeft u te maken met een internationale wanbetaler? Dan neemt Het Invorderingsbedrijf het gehele internationaal incasso traject voor u uit handen.