Verge wallet


Voor mensen die beginnen met het kopen van digitale munten altijd aan cryptocurrency te kopen met Ideal. Dit heeft te maken met het feit dat tegenwoordig 95% van de Nederlandse bevolking internetbankiert. De kans is dus heel groot dat ook jij dit doet! Heel veel nederlandse cryptocurrency exchanges accepteren namelijk betalingen met Ideal.

Het voordeel van Verge kopen met Ideal is dat je binnen een paar minuten Verge XVG op je cryptocurrency wallet hebt staan. Je kunt dus razendsnel cryptocurrency kopen & verkopen via een betrouwbare Nederlandse exchange. Welke digitale muntenhandel wij adviseren leggen we je in het volgende artikel uit.

De Verge coin kopen kun je bij heel veel digitale valuta exchanges doen. Helaas zijn de meeste crypto exchanges buitenlands en niet te vertrouwen. Ik koop al geruime tijd mijn cryptomunten bij Bitvavo. Deze Nederlandse cryptocurrency exchange is heel betrouwbaar. Ik heb er geen kwaad woord over Bitvavo, waar je over de grote broer Litebit veel negatieve verhalen leest is dit bij Bitvavo niet het geval. Ze hebben ook hun eigen Verge wallet die ontzettend veilig is.

Wraith protocol en andere ontwikkelingen

Momenteel is het wraith protocol live gegaan. Wraith protocol biedt de gebruiker flexibiliteit. Niet iedereen wil zijn identiteit in elke situatie verbergen. Met het nieuwe protocol heeft elke gebruiker de keuze om wel of geen gebruik te maken van de privacy feature.

Ook wordt hard gewerkt aan het verhogen van het aantal transacties per seconde. Momenteel ligt het maximum op 100 transacties per seconde. In de toekomst zou dit aantal op 2000 komen te liggen. De huidige transactietijd is ongeveer 5 seconden.